Profesní obor zakončený maturitní zkouškou, připravující studenty pro úsek obsluhy a jeho řízení, pro technologie přípravy jídel, stravovacích služeb provozně-technických úseků v hotelových a restauračních zařízeních, odděleních banketových služeb a jejich organizaci, s odbornými předpoklady pro obchodně podnikatelské aktivity v oboru. Absolventi se mohou ucházet o studium na vyšších odborných a vysokých školách.
Další výhody
- čtyřleté denní studium
- výuka dvou světových jazyků
- individuální přístup k nadaným i slabším žákům
- individuální přístup k žákům s lehkými mozkovými dysfunkcemi (dyslexie, dysgrafie apod.)
- výuka v moderní počítačové učebně, využití internetu i mimo hodiny výuky
- možnost absolvovat lyžařský zimní (Alpy, Itálie) a letní cyklistický výcvikový kurs
- možnost účasti na kulturněhistorických zájezdech školy
Hotelový provoz lze studovat formou 4letého denního či 1letého zkráceného.
Kód oboru 65-41-L/01